Vooral als je voor de eerste keer komt heb je vaak nog veel vragen:

 • Hoe moet ik rijden?
 • Waar moet ik me melden?
 • Ik heb een vraag of opmerking……
 • Kan ik een folder toegestuurd krijgen?
 • Wat vinden anderen van de Vallon?
 • Kan ik bij jullie werken?
 • Vertel eens wat meer over de geschiedenis van de Vallon…..

Adres en route

Frankrijk

Bezoek- en postadres:

Le Vallon des Oiseaux
La Serpatière et Vallon
3020 Route de Carluc
04110 Reillanne
Frankrijk

T: +33 492 76 47 33
(b.g.g. +33 6 70 39 76 75)
E: info@levallon.com

Routeplanner

Het adres is onbekend voor veel routeplanners (wel bekend in Campercontact.nl).
Coordinaten: N 43 52 07.15 / O 05 38 11.33

Lokatie in Google Maps

Download route

Route

De kortste weg vanuit Nederland:

 • Autoroute du Soleil, afslag Avignon Sud
 • Richting Apt-Digne. Weg volgen tot in Apt
 • In Apt richting Forcalquier-Digne
 • Na ongeveer 20 kilometer: door het dorpje Cereste, richting Forcalquier
 • Ongeveer 5 kilometer na Cereste: linksaf. Let op onze borden!
 • Einde van de weg: links
 • Bij scherpe bocht naar links: ga rechtsaf. Het eerste stukje is onverhard, daarna begint het asfaltpad.

Na ongeveer 1 kilometer vind je ons naturistenparadijs. Parkeer je auto op parkeerplaats aan de rechterkant, of voor het toiletgebouw.

Ik heb een vraag of opmerking

Je hebt nog een vraag. Of opmerking. Stuur ons dan rechtstreeks een email, of vul onderstaande formulier in.
Klik op de velden om de tekst in te voeren. Rode velden, met een sterretje, zijn verplicht.
We sturen zo snel mogelijk een antwoord.

Na het versturen wordt hieronder een bericht daarover getoond.

 

Vraag of opmerking

Reviews

Als je het naar je zin gehad hebt wil je dat graag nog even laten weten. De Vallon is zo’n plaats waar veel mensen nog een berichtje naar sturen.

Op de site van de NFN staan prachtige reviews van onze camping. Bekijk hier deze Reviews. Maar als je ons opzoekt in Google kom je ook mooie beoordelingen tegen.

Een greep uit de reacties die we zelf  hebben ontvangen:

 • ………….We hebben een heerlijke vakantie van drie weken op de Vallon gehad. Voor Paul was het een openbaring en wat waren we blij met de plek. En wat was er hard gewerkt en hoe goed zag alles er uit. We voelden ons erg welkom en zouden heel graag volgend jaar terugkomen en een week langer verblijven………….(Marjolein en Paul)
 • ………….Lieve Vrienden, We hebben heimwee naar de Vallon en dat is geen wonder met dat rotweer hier………….(Els en Dirk)

---Lees meer---

  • ………….Alsnog bedankt voor de ontzettend leuke tijd die ik bij jullie gehad heb. Ik heb het echt naar mijn zin gehad en ik kom volgend jaar zeker weer……Ik vind het echt jammer dat ik niet meer bij jullie ben. Hier regent het inmiddels weer. Het eten bij jullie mis ik ook………. (Jasper, na 6 weken werken in het seizoen)
  • ………….het was een heerlijke vakantie! Jullie camping was voor ons een schot in de roos. De hartelijke gemoedelijke sfeer, daar denken we graag aan terug. Misschien tot volgend jaar!………….(Ellen en Jur)
  • ………….Veel dank voor het terugsturen van onze NFN-kaart. We waren bijzonder verrast hierdoor: jullie service reikt tot over grenzen heen! Overigens hebben we nog veel en vaak aan jullie fijne camping gedacht………….(Sjef en Rianne)
  • ………….Wat hebben jullie een leuke site gemaakt, hij geeft de sfeer op de Vallon goed weer! Wij zijn alweer 2,5 week terug in Nederland, en willen alweer weg maar ja………….(Rob en Marion, bedankt voor het compliment trouwens)
  • ………….We hopen nog een keer terug te mogen komen………….(Paul en Truus)
  • ………….Wij zijn na een lange rit weer veilig thuis…………..Nederland bleek één lange file (blik) dus we hebben er erg lang over gedaan. Nogmaals: we hebben een heel fijne tijd gehad in de Vallei, dank en tot weerziens………….(Robert en Annette)

  Als je ook een review over de Vallon wilt schrijven, aarzel dan niet om die per email naar ons toe te sturen. Wij plaatsen die zelf.

Over ons

Historie

In 1986 gingen Jan en Madeleine Pasma op reis in hun rode brandweerauto: op zoek naar een terrein in Frankrijk om zelf een camping te beginnen. 3-jarige dochter Amanda reisde mee. In 1987 kochten zij in Reillanne een gesaneerde oude boerderij: Le Vallon des Oiseaux was geboren.

Ze begonnen niet zonder ervaring. Vanaf de oprichting in 1978 tot 1986 waren zij de uitbaters van restaurant De Kaketoe op Flevo Natuur. Logisch dat het restaurant in Le Vallon des Oiseaux diezelfde naam zou krijgen.

Personeel / smoelenboek

Amanda heeft de dagelijkse leiding over de camping. Zij woont met haar man Yoel en kinderen Amalia en Luna op de camping.

Vacatures

Werken op een naturistencamping in de Provence. Je vindt het een uitdaging om het mensen naar de zin te maken. Je bent niet te beroerd om hard te werken in een seizoensbedrijf. Wij zorgen voor huisvesting of kampeerplaats en vaak een vergoeding. Je kunt contact opnemen via het Nederlandse telefoonnummer of een email sturen.

We hebben plaats voor:

Receptionist(e). Allrounder. Het hele seizoen. Van de telefoon aannemen, welkom heten en inschrijven van nieuwe gasten tot verzorgen van de eenvoudige bar. Talenkennis: in ieder geval Nederlands, een beetje Engels en Duits, een beetje Frans.

Sport / spel / activiteitenbegeleider. Voor jong en oud. In ieder geval voor de Nederlandse kindervakantie. Indien gewenst helpen we je met het maken van plannen. Talenkennis: Nederlands.

Technisch persoon. Allrounder. Het hele seizoen, of een deel daarvan. Van het aansluiten van elektriciteit tot het wisselen van een wiel van een caravan. Talenkennis: Nederlands

Vrijwilligers voor schoonmaken. Helpen met dagelijks schoonmaken van toiletgebouwen en wekelijks van de Mobil Homes en Chalets. Vrijwillig is niet vrijblijvend: we moeten op je kunnen rekenen. In ruil voor een gratis plaats op de camping.

 

Documenten

Je kunt de volgende documenten downloaden:

Algemene Voorwaarden

Privacy-statement

Informatieaanvraag (worden per post toegestuurd bij een informatieaanvraag):

 

Meer informatie

Ja, ik wil graag meer informatie over Le Vallon ontvangen.
Klik hier om deze informatie te bekijken en zelf af te drukken: brochure en prijzen/informatie.

Je kunt het ook per email toegestuurd krijgen: verstuur dan onderstaand formulier. Rode velden, met een sterretje, zijn verplicht.
Na het versturen wordt hieronder een bericht daarover getoond. Controleer de komende dagen je spam-folder!

Informatieaanvraag

+33 4 92 76 47 33 (camping)
+33 6 70 39 76 75 (réservations)