Welkom op Le Vallon des Oiseaux, een verscholen paradijsje in de Provence.
Geniet van het naturisme in alle rust en vrijheid op onze prachtige camping.

Gastvrij
Le Vallon is een Frans-Nederlandse camping waar gastvrijheid centraal staat. De sfeer is informeel en persoonlijk. Op Le Vallon kom je tot rust en kun je jezelf zijn. We doen alles om jou een heerlijke vakantie te bezorgen.

300 dagen zon
Le Vallon ligt op 350 meter hoogte, midden in de natuur, aan de voet van een Middeleeuws dorpje. Het heerlijke Zuid-Franse klimaat zorgt voor lange zonnige dagen en lekkere koele nachten.

Natuurlijke luxe
Laat je verrassen door de ruime plekken met natuurlijke luxe. Le Vallon is autovrij met kampeerplekken in de zon, in het dennenbos, tegen de berg of in de vallei. Je bent welkom met tent, caravan, camper of vouwwagen. We verhuren Mobil Homes en houten chalets. Alle verhuurobjecten hebben zowel zon als schaduw. Verhuur is overigens altijd van zaterdag tot zaterdag.

Zwembad met uitzicht
Ontspan in het mooie, grote zwembad met uitzicht op de vallei en de bergen. Elke dag is er vers brood en groente uit eigen moestuin. Neem een drankje in de bar, eet mee op het terras onder de druivenranken.

Fietsen, wandelen, running
Le Vallon is een camping voor mensen die genieten van rust, ruimte en bewegen. De camping ligt aan een nationale fietsroute, een ideale uitvalsbasis om de Haute-Provence te ontdekken. Bijna elke dag is er wel een gezellige Provençaalse markt in de omgeving. We organiseren regelmatig wandeltochten.

Invaliden
Er zijn een invaliden-toilet en -douche beschikbaar. Meld het ons vooraf als je daar gebruik van wilt maken. Wij kunnen dan met de indeling van de plaatsen op de camping rekening met je handicap houden.

Welkom
Jouw gastvrouw is Amanda Pasma.

Let op
De receptie is geopend van 8.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur. Van 13.00 tot 16.00 uur is de receptie gesloten, dan houden we siësta. Arriveer je tijdens deze uren, parkeer dan je auto, neem een duik in het zwembad of maak een wandeling over de camping. Denk je na 19.00 uur te arriveren? Neem dan even telefonisch contact op.

Op dit moment
We zijn gesloten.  Vanaf 29 april 2023 kunnen we je weer verwelkomen. Je kunt ons bereiken via onderstaande email of de (aanklikbare) telefoonnummers. Hou je rekening met onze siësta van 13.00 tot 16.00 uur?

Kamperen met tent, caravan, camper of vouwwagen?
Huur van een Chalet of Mobil Home?
Wat zijn de prijzen, kortingen en openingstijden en -periodes?
Is een eenvoudige plattegrond beschikbaar?

 

Hebben jullie een zwembad?
Wat zijn de faciliteiten op de camping?
Wat zijn de mogelijkheden qua eten en drinken?
Welke activiteiten organiseren jullie?

 

Welke dorpjes en steden zijn leuk om te bezoeken?
Hebben jullie kant-en-klare wandel, fiets en hardlooproutes?
Zijn er speciale tips qua natuur?
Kan je naturistisch wandelen op de camping?

 

Zijn er reviews beschikbaar? En vacatures?
Wat is het adres?
Kunnen we meer informatie per post ontvangen?
Vertel eens wat meer over jullie zelf……..

+33 4 92 76 47 33 (camping)
+31 6 46 10 69 68 (réservations)